Plastika Mesojedec, vodilno podjetje na področju tiska za prehrambeno in farmacevtsko industrijo na folije, je nedavno izvedla uspešno gasilsko vajo, posvečeno varnosti zaposlenih in obvladovanju morebitnih požarnih situacij.

Vaja, ki je potekala v sodelovanju z lokalnimi gasilskimi enotami, je simulirala požar in reševanje iz goreče stavbe. Več kot 60 zaposlenih v podjetju je sodelovalo v vaji, skupaj z več kot 30 gasilci in šestimi gasilskimi vozili.

Podjetje Plastika Mesojedec se zaveda pomena preventivnih ukrepov in učinkovitega odziva v primeru nesreč. Proizvodnja folij in tiskarska dejavnost zahtevata posebno pozornost do varnosti, zato so zaposleni usposobljeni za obvladovanje morebitnih nevarnosti. »Gasilska vaja je bila odlična priložnost za preizkus naših varnostnih postopkov in sodelovanje s lokalnimi gasilskimi enotami« pa je povedal Andrej Mesojedec, direktor in lastnik podjetja.

Vaja je prav tako poudarila pomen tesnega sodelovanja med podjetjem in lokalno skupnostjo. Plastika Mesojedec ostaja zavezana k zagotavljanju varnega delovnega okolja ter vzdrževanju visokih standardov varnosti v industriji tiska.

Zahvaljujemo se vsem gasilcem in zaposlenim, ki so sodelovali pri vaji, za njihovo predanost in trud pri zagotavljanju varnosti v delovnem okolju.

To spletno mesto uporablja piškotke za namen izboljšave delovanja spletnega mesta. Več informacij najdete v naših pravilih o rabi piškotkov.