Tiskanje z Barvami na Vodni Osnovi

Okolju Prijazne in Vrhunske Rešitve za pakiranje proizvodov Na Dosegu Roke

Z veseljem predstavljamo najnovejšo pridobitev naših proizvodnih zmogljivosti pri Plastiki Mesojedec. Februarja smo namestili najsodobnejši tiskalni stroj z desetimi barvnimi postajami, ki premika meje mogočega v embalažni industriji.

 

Barve na Vodni Osnovi: Trajnostna Revolucija

Kar naš nov stroj loči od drugih je edinstvena sposobnost tiskanja z barvami na vodni osnovi. Ponosni smo, da smo pionirji v Evropi, saj uporabljamo barve na vodni osnovi druge generacije uglednega proizvajalca Sun Chemical. Te barve ponujajo številne prednosti, tako okoljske kot tudi kakovostne.

  1. Okolju Prijazno: Proizvodnja barv na vodni osnovi povzroči 20% manjšo emisijo CO2 v primerjavi s topilnimi barvami. In to je le vrh ledene gore v smislu okoljskih koristi.

  2. Brez Migracije: Barve na vodni osnovi so brez topil, kar zagotavlja, da je vaša vsebina še bolj varna.

  3. Izboljšan Videz: Barve na vodni osnovi ustvari bolj svetle in živahne barve, ki ustvarjajo učinek 3D in omogočajo, da vaša embalaža izstopa na prodajnih policah.

 

Visokotehnološke Lastnosti za Natančnost in Kakovost

Naš nov tiskarski stroj je tudi opremljen z ločeno enoto za tisk različnih vrst laka, kar nam omogoča izboljšanje vizualne privlačnosti in zaščite vaše embalaže. Da bi zagotovili natančnost in kakovost, stroj razpolaga s štirimi kamerami visoke ločljivosti za spremljanje tiska v realnem času, ki jih podpira umetna inteligenca za kontrolo kakovosti.

 

Širitev Proizvodnih Kapacitet

Nakup tega izjemnega tiskarskega stroja bistveno krepi naše proizvodne kapacitete. Stroj nudi neverjetnih 1500 ton dodatnih kapacitet na leto, kar nam omogoča večjo prilagodljivost pri zagotavljanju vaših potreb po embalaži na bolj učinkovit način.

Pri Plastiki Mesojedec ostajamo zavezani zagotavljanju najvišje kakovosti, največje prilagodljivosti in okolju prijaznih rešitev za embalažo. Veselimo se priložnosti, da predstavimo zmogljivosti naše nove opreme in razpravljamo o tem, kako ta inovacija lahko izpolni edinstvene zahteve vaše blagovne znamke.

Veselimo se vašega stika, če želite dogovoriti obisk ali raziskati, kako ta inovacija lahko koristi vaši blagovni znamki. Tu smo, da vam pomagamo dvigniti vašo embalažo na višjo raven.

 

Odkrijte trajnostne rešitve za embalažo pri Plastiki Mesojedec.

S kom sodelujemo

To spletno mesto uporablja piškotke za namen izboljšave delovanja spletnega mesta. Več informacij najdete v naših pravilih o rabi piškotkov.