Strojna stretch folija

Strojna stretch folija

Strojna stretch folija, znana tudi kot folija za ovijanje  palet, je vrsta plastične folije, ki se uporablja za zavarovanje in zaščito izdelkov med prevozom ali skladiščenjem. Običajno se uporablja s strojem za raztezno folijo, ki pomaga enakomerno nanesti folijo okoli izdelka in tako ustvari tesen in varen ovoj. Strojna raztegljiva folija je na voljo v različnih debelinah, širinah in barvah, ki ustrezajo različnim potrebam pakiranja. Folija je običajno izdelana iz linearnega polietilena nizke gostote (LLDPE), ki je močen in trpežen material, ki zagotavljata odlično zaščito pred vlago, prahom in drugimi onesnaževali.

Nekatere prednosti uporabe strojne raztegljive folije so:

Večja stabilnost izdelka: Strojna raztezna folija zagotavlja tesen in varen ovoj izdelkov, kar preprečuje premikanje ali poškodbe med prevozom.

Zaščita pred vlago in prahom: Strojna raztezna folija predstavlja oviro pred vlago in prahom ter tako pomaga zaščititi izdelke pred poškodbami in onesnaženjem.

Zmanjšanje stroškov dela: Z uporabo stroja za zavijanje v raztegljivo folijo lahko znatno zmanjšate količino časa in dela, potrebnega za ročno zavijanje izdelkov.

Izboljšana učinkovitost: Z uporabo strojne raztezne folije lahko povečate produktivnost in učinkovitost, saj vam omogoča hitro in dosledno zavijanje izdelkov.

V podjetju Stratum izdelujemo vse vrste strojnih raztegljivih folij:

  • Standardna strojna folija (SN23)
  • Supermočna strojna folija (SP23)
  • ekstra supermočna folija, (SP23)
  • kompaktna folija
  • predraztezne folije

na voljo so v različnih debelinah od 9 do 50 µ ter različnih barvah ter aditivih kot so ( UV-stabilnost, antistatik, dodana drsnost ali lepljivost itd.)

S kom sodelujemo

To spletno mesto uporablja piškotke za namen izboljšave delovanja spletnega mesta. Več informacij najdete v naših pravilih o rabi piškotkov.