Ročna stretch folija

Ročna stretch folija

Ročna raztegljiva folija, je vrsta plastične folije, ki se uporablja za ročno zavijanje in zavarovanje izdelkov. Običajno se uporablja za manjše pakiranje, kjer stroj za raztezno folijo ni potreben ali praktičen. Ročna raztezna folija je na voljo v različnih debelinah, širinah in barvah, ki ustrezajo različnim potrebam pakiranja. Folija je običajno izdelana iz linearnega polietilena nizke gostote (LLDPE) ki je močen in trpežen material, ki zagotavljata odlično zaščito pred vlago, prahom in drugimi onesnaževali.

V podjetju Stratum izdelujemo vse vrste ročnih raztegljivih folij:

  • Običajna mini raztegljiva folija 23my ( 100 mm, 125 mm, 250 mm )
  • Ročno raztezno folijo 2,2 kg, 2,4 kg, 3 kg, 5 kg in debeline od 12 do 30my
  • Folija predhodno raztegnjena 5my do 11my

Nekatere prednosti uporabe ročne raztegljive folije so:

Večja stabilnost izdelkov: ročna raztegljiva folija zagotavlja tesen in varen ovoj izdelkov, kar preprečuje premikanje ali poškodbe med prevozom.

Zaščita pred vlago in prahom: Folija za ročno raztezanje predstavlja oviro pred vlago in prahom ter tako pomaga zaščititi izdelke pred poškodbami in onesnaženjem.

Stroškovna učinkovitost: Ročna raztezna folija je stroškovno učinkovita rešitev za manjša pakiranja, saj ne zahteva uporabe stroja za raztezno ovijanje.

Enostavna uporaba: To je priročna in praktična rešitev za številne načine pakiranja.

S kom sodelujemo

To spletno mesto uporablja piškotke za namen izboljšave delovanja spletnega mesta. Več informacij najdete v naših pravilih o rabi piškotkov.