Izberi svojo branžo

Pijača

Fleksotisk je priljubljena tiskarska tehnika, ki se uporablja za tiskanje visokokakovostnih slik in vzorcev na različne podlage, vključno s folijami, ki se uporabljajo za pakiranje pijač. Mono tiskane folije za pijače postajajo vse bolj priljubljene zaradi visokokakovostne grafike in sposobnosti zaščite izdelka pred onesnaženjem.

Idealne so za tiskanje zapletenih vzorcev, kot so gradienti in drobne črte, in jih je mogoče prilagoditi posebnim zahtevam blagovne znamke. Te folije so na voljo tudi v različnih površinah, kot so mat, sijaj in lesk, da ustvarijo edinstven videz in občutek.

Pri pakiranju pijač se fleksotiskane folije pogosto uporabljajo za krčenje rokavov. Krčljivi rokavi omogočajo 360-stopinjsko grafiko, ki lahko prekrije celotno steklenico, kar zagotavlja dovolj prostora za sporočila blagovne znamke in informacije o izdelku.

Mono tiskane folije so znane tudi po svoji trajnosti ter odpornosti na vlago in obrabo. Omogočajo varne in ustrezne pogoje med prevozom in skladiščenjem ter zagotavljajo, da izdelek ostane nedotaknjen, dokler ne doseže končnega potrošnika.

Na splošno folije za pijače ponujajo odlično kombinacijo kakovosti, trajnosti in možnosti prilagajanja, zato so idealna izbira za pakiranje pijač.

S kom sodelujemo

To spletno mesto uporablja piškotke za namen izboljšave delovanja spletnega mesta. Več informacij najdete v naših pravilih o rabi piškotkov.