LDPE folija

Folije LDPE

so znane po odlični prozornosti, prožnosti in trdnosti. Imajo dobro odpornost proti predrtju in so odporne na različne temperature, zato so idealne za različne načine pakiranja. Na folije LDPE je mogoče preprosto tiskati, na voljo pa so v različnih barvah in debelinah. Termoskrčljive folije LDPE se pogosto uporabljajo za pakiranje, na primer za zavijanje živil, pijač, farmacevtskih izdelkov in drugega potrošniškega blaga. Uporabljajo se tudi v industrijskih aplikacijah za pakiranje in zaščito strojev, bele tehnike in drugih izdelkov med prevozom in skladiščenjem.

Uporaba izdelkov:

Folija LDPE za velike obremenitve in splošne namene: Običajno se uporablja za zaščito ter pakiranje težkih ali obsežnih predmetov.

Folija LDPE za krčenje: Ta vrsta folije je zasnovana tako, da se ob uporabi toplote skrči, zato je idealna za zavijanje izdelkov, ki se tesno in varno prilegajo. Pogosto se uporablja v industriji pijač  ter živilskih izdelkov.

Laminirana folija LDPE: Ta vrsta folije se uporablja za laminiranje, pri katerem se tanka plast LDPE nanese na drug material.

Antistatična folija LDPE: Ta vrsta folije je zasnovana tako, da preprečuje nabiranje statične elektrike, kar je lahko težava pri nekaterih aplikacijah pakiranja.

Folija LDPE, odporna na UV žarke: Ta vrsta folije je obdelana s posebnimi dodatki, ki jo ščitijo pred škodljivimi učinki UV-sevanja.

LDPE folija

Najpogosteje uporabljane ldpe folije so termokrčljive folije, namenjene ovojni embalaži za pretežno skupinska pakiranja izdelkov (npr. pijač, prehrambnih proizvodov, kemijskih, farmacevtskih, gradbenih izdelkov, revij…

S kom sodelujemo

To spletno mesto uporablja piškotke za namen izboljšave delovanja spletnega mesta. Več informacij najdete v naših pravilih o rabi piškotkov.